HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

CIS Nedir ve Güncelleme Sorunu Nedir?

27-10-2019 16:27
CIS Nedir ve Güncelleme Sorunu Nedir?
CIS Nedir ?
 
Control Image Sensor yani Türkçesi "Görüntü Algılayıcı Sensor" olarak tabir ettiğimiz  dedektörü anlayabilmeniz için  halk diliyle şöyle açıklayabiliriz.
 
Hani fotokopi makinasıyla fotokopi çekerken bir ışık gider gelir ve kağıdı okur print eder ya CIS sensörüde onun para sayma makinesine uyarlanmış okuma sistemi olarakta tabir edebiliriz.
 
CIS dedektörü parayı okur, hangi tür para olduğunu muhakeme eder, sahtelik kontrolünü kağıdın kalitesini kontrol eder ve sayar.
 
Eskiden tek CIS'lı makinalar vardı hatırlarsınız bankalarda iHunter ,
 
Parayı verirdiniz veznedara,100 adet paradan 8-10 tanesini  (eski olanları) orta göze sahte diye atardı.
 
Bazen veznedar bir iki parada takılırdı da takılırdı, çünkü makina kabul etmezse bankanın talimatı gereği para gerçek olsa da kabul edemezdi.
 
2015 yılında bu sorunu gidermek için önce Double Power firması bir adım attı ve  "Çift CIS'lı" para sayma makinesi üretti.
 
Böylece iki CIS dedektörü ile hassas sayım, eski paralarda orta göze okuyamayıp sahte diye atma sorunu ortadan kalkmış oldu.
 
Onu Kore iHunter , Çin Malı Glory ve diğer firmalar izledi.
 
Günümüz Teknolojisinde  Mağdur olmamak için 32 Yıllık Sektör Tecrübemizle Önerimiz , Mutlaka ÇİFT CIS'LI Para Sayma Makinelerini tercih etmelisiniz.
 
II.Ci ÖNEMLİ KRİTER
 Para Sayma Makinesi aldınız diyelim hatta çift CIS'lı aldınız sorun bittimi?

 Gün geçmiyor İngiliz Sterlini plastik oluyor, €uro paralarında değişim söz konusu oluyor, 
 TL'de para kalınlık farklılıkları boy gösteriyor.
 
Ama sorun hepsi aynı zamanda değil ayrı farklı zamanlarda paraların değişmesi.

Peki Bunun neresi sorun diyebilirsiniz,Sorun çünkü sürekli değişen paralarda güncellemede sorun oluyor, güncelleme gerektiriyor ve maalesef bedava değil parayla.
Parayla derken 50-10 lira değil 100-150 $

 Bunu önlemek için sadece bir Para Sayma Makinesi Firması İnternetten Otomatik Güncelleme imkanı veriyor, gerisi tüm makinalarda güncelleme paralı, hem de her defasında 100-150,-$
 
Bu firma Dors,
Dors %51 hissesi Hitachi hissesi olan kuvvetli bir firma,
Hem muadilleri ile yaklaşık yada daha ucuz, hem de güncelleme başı makinayı kargoya ver  gönder, firma bilgisayarda enter tuşuna bassın 1000'lerce makinadan bedavadan tatlı para kazansın, yapılana kadarda sırada 45 güne kadar bekle.
 
Kargoylada gidip gelirken kırılmasın diye dua etmeyi de unutmamak gerek.

DORS'ta bu yok, güncelleme varsa bilgisayarınızın köşesinde "You Have A New Update" ibaresi çıkıyor ,para sayma makinanızı bilgisayara bağlayıp ENTER tuşuna bastığınızda makina otomatik saniyeler içinde güncel.
 
Diyelim ki işinizi misal diyelim örnek olarak Tanzanya yada Kenya ya Madagaskar'a taşımak istiyorsunuz Ne Yapmalısınız?
 Bize seri numarasını bildireceksiniz, bizde fabrikaya Whatsapp'tan ürün seri numarasını ve isteğinizi bildireceğiz, fabrika ücretsiz yazılımı gönderecek ve bilgisayarınızın sağ alt köşesinde yine You Have A New Update diye uyarı gelecek, ENTER dediğinizde makinanın ülkesi otomatik olarak hangi ülke istemişseniz o olacak.
 
MÜKEMMELLİĞİN TANIMI
para-sayma_makinesi_dors_750para_sayma_makinesi_dors_800
       DORS 750                                  DORS 800


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.